Smrekomaz-darilni-paket

Smrekomaz darilni paket L

Lesena darilna škatla, ki vsebuje priznano smrekovo mazilo Smrekomaz 20ml, nagrajeno dišavo Kočevski pih in leseno smrekico za uporabo v avtu ter zaprtih prostorih.

Smrekomaz-darilni-paket-a

Smrekomaz darilni paket XL

Smrekomaz darilni paket, ki vsebuje priznano smrekovo mazilo Smrekomaz, nagrajeno dišavo Kočevski pih in poljubno gravuro na pokrovu lesene darilne škatle.

Smrekomaz darilni paket M

Smrekomaz je smrekovo mazilo z dodatkom ročno nabrane smole smreke, ki pospešuje naravne procese obnove kože, zelo dobro deluje tudi na predelu mišic in sklepov.

Smrekomaz-darilni-paket-S

Smrekomaz darilni paket S

Smrekomaz je smrekovo mazilo z dodatkom ročno nabrane smole smreke, ki omogoča preizkus najboljšega smrekovega mazila v priročni mini leseni škatlici.

Smrekomaz darilni paket MC

Smrekomaz je smrekovo mazilo z dodatkom ročno nabrane smole smreke, ki poleg mazila vsebuje tudi darilno škatlico in leseni pripomoček za lažjo uporabo mazila.

Darilni paket Smrekomil

Smrekomil je smrekovo milo z dodatkom zelene gline, ki odstrani nečistoče, madeže in toksine iz kože. Skupaj s prijetnim vonjem smreke poskrbi za naravne procese obnove kože.

Vsebino darilnih škatel, gravuro in ceno darilnega paketa lahko prilagodimo vašim željam. Za pripravo točne ponudbe nam posredujete podatke na email naslov info (at) smrekomaz.eu ali preko našega kontaktnega obrazca.

en_USEnglish