SPRUCE BALM

Smrekomaz-PET-loncek

PROJECTS

Smrekomaz je produkt blagovne znamke MOCU, ki izhaja iz potrebe po naravnem, darovih narave in njihovi uporabi v vsakdanjem življenju. Nastal je na podlagi lastnih raziskav, analiz, testiranj in v sodelovanju z izkušeno mikrobiologinjo.

Pripravljamo nove produkte, ki jih bomo predstavili kmalu.

SPRUCE BALM

Smrekova smola ima izreden antibakterijski učinek. Zavira rast gliv, mikrobov, ekcemov in deluje protivnetno. Spodbuja krvni obtok ter pospešuje regeneracijo celic in tkiva.  Z mazilom mažemo manjše rane, podplutbe, ture, mozolje, ekceme in podobne kožne težave. Deluje kot prva pomoč pri udarcih, opeklinah in urezninah. Blaži posledice ugrizov čebel, os, komarjev in klopov. Zelo dobro deluje tudi na mestu bolečih mišic in sklepov, artritisu, zvinu ali vnetju vezi. Protivnetno delovanje in prijeten vonj eteričnega olja smreke uporabimo tudi kadar smo prehlajeni, kašljamo, imamo vneto grlo in sinuse, bolečine v prsih ali astmo (mazilo nanesemo na vrat in prsa).

If you develop a rash or itching, stop using the balm.

Smrekomaz-kocevski-gozd-3
Smrekomaz-smreka-smrekovo-mazilo-spruce-balm-9e
Smrekomaz-kocevski-gozd-2
Smrekova smola ima izreden antibakterijski učinek. Zavira rast gliv, mikrobov, ekcemov in deluje protivnetno. Spodbuja krvni obtok ter pospešuje regeneracijo celic in tkiva. Z mazilom mažemo manjše rane, podplutbe, ture, mozolje, ekceme in podobne kožne težave. Je prva pomoč pri udarcih, opeklinah in urezninah. Blaži posledice ugrizov čebel, os, komarjev in klopov. Zelo dobro deluje tudi proti bolečinam v mišicah in sklepih, artritisu, zvinu ali vnetju vezi. Protivnetno delovanje in prijeten vonj eteričnega olja smreke uporabimo tudi kadar smo prehlajeni, kašljamo, imamo vneto grlo in sinuse, bolečine v prsih ali astmo (mazilo nanesemo na vrat in prsa).

Povezovanje #LOKALNO

en_USEnglish